Tommys

Gatans parla ment!

Civil  olydnad och gatans parlament

 Detta erepp har kdnappats av   en mängd grupper av s k ; aktivister.

Flertalet av de som  engagerar sig i dessa grupper är ofta, uttlat,  vänsterorienterade i politiska rågor.

Deras     ”faiblesse”för utomparlamentariska metoder , enligt enligt svensk lag.    :.Alltså.Det innebär att vid en rättslig bedömning av en civil olydnadsaktion kan endast ansvarsfrihetgrunderna i BrB kapitel 24 samt straffmätningsreglerna nedlagda i BrB kapitel 29 oder, rättfärdigar de m ofta med argumentet att;det är en demokratifrga och en demoratik rättighet.

 Till att börja med; igt enligt svensk lag. Det innebär att vid en rättslig bedömning av en civil olydnadsaktion kan endast ansvarsfrihetgrunderna i BrB kapitel 24 samt straffmätningsreglerna nedlagda i BrB kapitel 29

Att dessa, ideologiskt synskadade, samhällsomdanare, inte bryr sig om, något så”banalt” som; myndigheter och representativ demokrati. Är utom all tvekan.

 Med deras   envena hänvisade till  begreppet; demokrati. Borde klinga falskt, även i deras egna öron. Gatans parlament hör inte hemma i en sann demokrati.  Detta är acsett för bananrepubliker och andra anarkistiska kaossamhällen.

 Skillnaden mellan Aktivism och Terrorism, är hårfin och historien är full av, tydliga, exempel på denna samhällsfarliga utveckling. Att

Att med, agressiva metoder stör och förhindra poliskt förtroendevalda, att utföra det arbete, de är vald till, är det yttersta tecknet på bristande demokrati och respekt för en demokratis samhällsordning.

To

 

 

 

 

 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: