Tommys

oförklarlig hysterik uppmärksamhet

 den senaste tiden har några händelser fått en hysterisk och ologisk uppmärksamhet i Media.
 det är; den s k "Hagamannen" som  genom sin blotta existens verkar  akrämma slag på allt fler i varenda kommunsom ivrigt via sina polotiska företrädare försäkrar; att; "DE INTE KOMMER ATT LÅTA HONOM KOMMA  I NÄRHETEN AV DERAS INNEVÄNARE"!  hAN BEHNDLAS HELT KORREKT ENLIGT SVENSK LAG OCH RÄTTPRAXIS. Det  "gtans parlament som nu föreslår allt frn kastrering till livstds halshuggning verkar ha glömt att vi är ett civilicerat samhälle där atta är lika inför lagen  nu är det dags att få stopp på Pöbelfasonerna
 de andra jag uppmärksammat är  förföljelsen av  ristna i Sverige.
 Det är uppenbarligen helt OK att uttrycka vilka mnniskofientliga och skruvade idéer som helst, Men om någon  kommenterar dem ur ett Krstet trosperspektiv då bryter helvetet lös och man blir offentligt utnämnd till mörkerman och socalt handikappad.
 Så har vi jakten på ett stackaslejon i Afrika som upprör alla s k djurvänner som annars kan sita, glad ihågen och plåga en fisk som råkat bita sig fast i deras krokar att sarga det stackars djuret i munne, sedan lyfta upp det och med händerna förstöra deras skyddande slemhinnor, granterar fisken en lågsam död i infektoner och svält.
  kom tillbaks till verkligheten alla som trendigt kliver in i  pöbelmarscherna.