Tommys

kummunisternas lösningar

 
 
 
 
 
 
 

Ökat statligt ägande och mer politisk kontroll

 Är Vänsterpartiernas recept mot allt om, enligt Noschui Dagoar, inte går som hon och vänsterpopulserna,önskar.

 Förstliga alla offentliga verksamheter och bolag. Ök Det politiska inflytandet i Sveriges näringsliv. Det är den frmtid vi har att förvänta oss om vänsterledarens löften i Almedalen, förverkligas. Hon lovade i, inör hela svenska folket, att lägga llt unde statligkontroll.

 Odet Knkurens, vill inte  VSoch C, hör talas m, ifall vi får tro henne. Hon gick i god för sina troliga regeringskamater i ramtiden. .Tt brister i utbudet av varor och tjänster, s k; utbudsunderskott”; skulle ha någon avgörande betydelse för tillgång; ville hon inte kännas vid:
 hennes kommunistiska utopia, har redan prövast,med förskräckande resultat i Kina, Nordkorea, Cuba och ryssland.  Denna märdröm, är inget aternativ för de som vill behålla friheten tt välja skola för sina ban, att resa dit man vill,när man vill samt att vlja var man vill bo och öra sina dagliga inköp, utan  kommunisiska brödköer.

 Att begräns medborgarnas dssa frheter, är , tydligen, alla socialisters, huvudsakliga, politiska mål

 Alla so inte vill leva under politbyråns övervakningskomisarier, behöver reagera innan det är för sent. Här har vi mycket att lära av historien som är  välfylld med fruktansvärda exempel på farlig autokrati.