Tommys

regeringen sviker landsbygden

 

 Regeringen (,V,MP) lovade att Hela Sverige skulle ha tillgång till  Bredbandsuppkoppling. Detta skulle underlätta för innevånare i glesbygden att kunna ta del av samhällstjänster i digital form.    även om inte någon vet hur dessa skall användas.

 Denna möjlighet  var planerad att träda i funktion i mars 2018

 Förutom att löfte, grundligen svikits, finns ingen tanke om hur åldriga landsbygdsbor skall lära sig navigera bland appar och  trendsajter, när synen börjar svikta.   Sin vana trogen satsar den röd-gröna regeringen mest på storstäderna och låter lanfsbygden/glesbygden  utarmas genom glesbygdsfientliga beslut som eftergift åt  miljöpartiets  ordonsfobier  Infrastruktur är något som tydligen endast gäller  de urbaniserade områdena enligt regeringens doktriner.

   Den svenska drömmen om;öppna landskap och en levande landsbygd, fortsätter att vara en dröm. För den del av befolkningen som  fortfarande vbor i de ruralalmiljöerna håller den på att bli en mardröm där inte telefoner fungerar och dr vård och service uppfattas som hånfulla begrepp  so endast  populasien i städerna får del av.

   Bredband endast för storstorstädernas unga kunniga om  S,V och Mp får bestämma! äåldringar på landsbygden är tydligen uträknade.

 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: