Tommys

Försökringskassan- Skarprättare

Är försäkringskassan mer kompetent att bedöma hälsotillståndet hos svenska medborgare, än de  välutbildade, rutinerade läkare om sjukskrivit patienter?

 Uppenbarligen anser dessa  att den svenska läkarkåren är inkompetent och lämplig för sitt arbete, då försäkringskassans  kompetens är så skyhögt över all medicinsk expertis.

 Att man dessutom,  näta, godtyckligt förvägrar människor, med behov av stöd och hjälp, deras medborgerliga rättigheter till samhällets stöd enligt gällande diskrimineringslagar.

 Sammantaget vittnar detta om den  inställning  regeringen, visar samhällets svagaste och mest utsatta.  En hysterisk jakt på ” icke motiverade kostnader”, som i ytterlighetsfall resulterat i  att människor valt att avsluta sina liv, i ställt för att kämpa mot statsråden; Regnér, Strandhäll och Andersson som  endast ser  behövande, som ekonomisk belastning

 
Försäkringskassans kompetens?? I en omvädelse under galgen(valårsfrossan) går statsrådet Standhäll ut och Lovar bot och bättring för de som behöver sjukförsäkras. Vad som aldrig diskuteras, är hur försäkringskassan äger bttre medicinsk kunskap än de välutbildade specialister som sjukskriver patienter. Dessa sjukskrivingar har regelmässigt ifrågasatts av försäkringskassan handläggare i decennier och aldrig varit föremål för närmare offentlig granskning. Varför har socialstyrelsen inte vidtagit åtgärder mot den, uppenbarligen, undermåliga läkarutbildningen som levererar denna mängd ”inkompetenta” läkare tillsvensk sjukvård. Att vesöka en vårdcentral, vd sjukdom är uppenbarligen onödigt, det är lika bra att ringa försäkringskassans upplysta handläggare för konsultation.(obs,ironi)! Detta gäller även de som är i behov av personlig assistans. Om åtta månader går vi till val igen. Låt oss ha dessa exempel i färskt minne. Annars kan vi säker få goda professionella råd från försäkringskassans handlägger. Jag vill betona att ansvaret ligger på den regering som författar de s k regleringsbreven, inte på kassans tjänstemän.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: